Kuinka saada kapteeni -lisenssi - askel -by -askel -käsikirja - veneen elämäni (2023)

Hoe u uw kapiteinslicentie kunt krijgen - een stapsgewijze handleiding - My Boat Life (1)

Kapteenin vaatimuksista rannikkovartioston hakemusprosessiin - kuinka voit selata prosessissa tullaksesi viralliseksi veneen kapteeniksi

Kuten kaikki muut ammatillisen ponnistelun alueet, kapteenin lisenssin saaminen on välttämätön ja ei-triviaalinen prosessi.Huolimatta varhaisimpien ajatuksiani vuosien ajan, jotta minulla olisi yksi ja tosiasiallisesti soveltaminen ... tai ehkä sen ajan takia ... olen melko ylpeä voidessani kutsua itseäniKapteeniVasiksi

Siitä hetkestä lähtien, kun olin neljännesjohtaja Chesapeake Lightshipissä, kun hänet kiinnitettiin Washington DC: hen, halusin saada kapteenini todistuksen.Meillä hänen miehistössään oli paljon aikaa merellä.Myöhäinen kapteeni.Joe Murray, John Hart ja erityisesti Chris Krusa varmistivat, että jokainen meistä kehitti taitonsa ja tietonsa edelleen kuin työhömme tarvitsemamme minimi.Yhdessä tapasimme rannikkovartioston virkamiehen tutkimaan mahdollisuuksia antaa meille kaikille lupa;Tuuli vietiin kuitenkin purjeistamme, kun hän kertoi meille, että koska suurin osa meistä ei ollut 18 -vuotias, meillä ei ollut oikeutta suorittaa kirjallinen tentti.

Lähdin tuosta istunnosta, mutta jätin kaiken taakse, kun jatkoin uraa tutkimusfysiikassa.Myöhemmin kuulin, että upseerin olisi pitänyt sanoa, että jos olisimme juuri odottaneet (muutama kuukausi), kunnes 18 täytimme, olisimme voineet suorittaa tentit.Vuosia myöhemmin ongelmani oli, että en pystynyt täyttämään vaatimusta olla 90 päivää meriaikaa viimeisen 3 vuoden aikana.Työnantajani olisi enemmän kuin hylätty, että olin poissa niin usein.Ja emme olleet edes vaivautuneet pyytämään meripalveluita tai kirjeitä dokumentoidaksemme aikamme Chesapeake -alueella.

Nopea Vooruit 34 vuotta ja rento tapahtumat ovat saaneet minut saamaan allekirjoitettuja meripalveluita aikani kevyellä aluksella.Pian sen jälkeen minusta tuli veneen omistaja, jolla oli loma -aika erittäin kokeneelle insinöörille yrityksessä.

Pitkän tarinan tekemiseksi olen kapteeni Rob Chichester -200 tonnin päällikköYlimääräisillä purjehtimilla ja vetämisellä.

Siirtyminen polulla kapteenilisenssille voi olla täynnä määräyksiä, muotoja ja omituisesti muotoiltuja vaatimuksia.Tässä artikkelissa yritän selventää prosessia ja auttaa kiinnostuneita Skipperejä päättämään, minkä tyyppinen lupa, koko ja vetoisuus heidän on jatkettava.Sitten keskustelen hakemusprosessista ja kaikista elementeistä, jotka ovat välttämättömiä onnistuneen lisenssisovelluspaketin laatimiseksi.

Lisää resursseja:Jos sinulla on yksiyksitellen kuuleminenSaadaksesi vastauksia tähän aiheeseen tai muihin purjehduskysymyksiin, voit ilmoittautua 30 minuutin videoyhdistykseen kanssani!

Hoe u uw kapiteinslicentie kunt krijgen - een stapsgewijze handleiding - My Boat Life (3)

Kapteenin lisenssin perusperiaatteet

Ensimmäisen hakijan on päätettävätyyppiPyrki.Uuden lisenssin hakemiseen on saatavana kaksi tyyppiä.

  • Voit hakea lupaa aEi-pitämättä jättämättömän matkustajalaivan käyttäjä(OUPV) tai kuuluisampi "Six Pack" -lisenssi.Se on niin mainittu, koska tämän luvan haltija rajoittuu enintään 6 maksavan matkustajien kuljetukseen aluksella sen vetovoiman luokittelussa riippumatta aluksen maksimaalisesta kapasiteetin luokituksesta.
  • Toinen vaihtoehto on yksiMaisteriJonka avulla voit kuljettaa enimmäismäärän matkustajia, jotka on merkitty kyseiselle alukselle.Vaikka päälupa vaatii Yhdysvaltain kansalaisuutta, OUPV-lisenssinhaltija voi olla ei-amerikkalainen kansalainen.Päälisenssin hallussapito tarjoaa selvästi enemmän mahdollisuuksia;Mutta kuten selitän myöhemmin, tietovaatimukset ovat tarkoituksenmukaisia.

Jonkun lisenssin laajuus tai reitti onvesillä, joissa sinulla on valtuudet toimiaLisensoituneessa kapasiteetissasi.

Itse asiassa kolme tällaista aluetta on määritelty:

  1. Ensimmäinen onSisustusSe kattaa kaikki kotimaiset joet ja lahdet, jotka eivät putoa eri tavalla raja -alueen edessä olevan rajaviivan ulkopuolella.Tämä voi sisältää myös osia isoista järvistä kansainväliseen rajaviivaan.(Tässä artikkelissa en keskustele nimenomaisesti suurista järvistä tai länsimaisista joista, mutta myös nämä vedet kuuluvat sisämaan laajuuteen, jolla on erityinen hyväksyntä jokaiselle.)
  2. Toinen reitti onlähellä rannikkoaMitä valtameren vesi tarkoittaa enintään 200 mailia rannikolta.Tämän mukaisesti rannikon varrella oleva reitihuomautus sisältää myös sisävesiväylät.
  3. Kymmenen slotte,ValtameretViitataan kaikkiin vesiin mereen suuntaisesti rajaviivoista, kuten 46 liittovaltion määräysten (CFR) osa 7 on kuvattu.

Vontakehitysluokitusmääritetään alusten koon mukaan, johon hakija on palvellut.Vontailu ei ole vain tietyn aluksen painon tai veden siirtymä.Kyse ei ole siitä, kuinka monta asiaa olet ladannut veneelle.Se on teoreettisen siirtymän laskeminen, jos laivan täysin saatavissa oleva sisäinen tilavuus täytetään materiaalilla, jonka tiheys on 1 (ts. Vesi).

Kaavoja on saatavana tämän arvioimiseksi ulottuvuuksien ja veneen tyypin perusteella.Laskelmat ovat välttämättä erilaisia ​​purjeveneelle ja moottoriveneelle.Erittäin karkeassa kokoisessa järjestyksessä 100 -tunnin moottorivene olisi noin 25 metriä pitkä ja 100 -tonisen purjevene noin 30 metriä pitkä.Vonenvahti -luokittelu on rajoitus, jota ei voida ylittää.

Sinun ei välttämättä tarvitse palvella 50 tonnin tai 100 tonnin aluksella ansaitaksesi vastaavan vetovoiman luokituksen (katso alla olevasta yksityiskohdista).Ensimmäisellä luvalla ei voi saada yli 100 tonnia, koska korkeampi vetoisuus vaatii, että yksi on palvellut lisensoidulla kapasiteetilla ennen korkeamman vetoisuuden pyytämistä.Kun laajensin lisenssiäni marraskuussa, hain 200 -tonne -luokitusta, joka myönnettiin ehdolla, että onnistuin onnistuneesti pakollisessa kirjallisessa testissä.Siihen mennessä, kun luet tämän, odotan suorittaneen tuon tentin.

Veto- ja reittimääritetään henkilön dokumentoidun kokemuksen perusteella.Vaikka voit pyytää 100 tonnin luokitusta, saatat saada vain 50 tonnia (tai vähemmän), jos kokemuksesi ei oikeuta korkeampaa luokitusta.Lisäksi mitä suurempi laajuus on, sitä enemmän meriaikaa tarvitaan luokituksen saamiseksi.

Vaikka esimerkiksi sisävesien kuljetusvaltio tarvitsee 360 ​​päivää kokonaismeren ajanjaksosta, jonka 90 päivän aikana viimeisen 3 vuoden aikana, rannikon lähellä on 720 päivää ja jälleen kerran 90 päivän turvatarkastus.Kokoelmavaihtoehto on, että kokemus on suuri määräävä tekijä eikä sitä välttämättä alenneta millään tavalla.Muista, että ei ole muuta tapaa saada valtameren laajuutta kuin olla pätevä kaveri tai kapteeni vähintään 2 vuotta dokumentoidulla palvelulla näillä vesillä.Eli on mahdotonta pyytää valtamerten laajuutta ensimmäisellä sovelluksella.

On huomattava, että OUPV -lisenssi myönnetään automaattisesti 100 tonnin luokitus.Riippumatta siitä, kuinka karkea tämä kuulostaa, syy on, että uskotaan, että OUPV -lisenssi on eniten vahinkoja, joita voi aiheuttaa 6 henkilölle.Siksi sillä ei ole erityistä etua julkaista OUPV erilaisilla vetosäiliöluokilla.Uusia päälisenssejä annetaan luokittelu 25, 50 tai 100 tonnia.Keskustelut yli 100 tonnin tai valtameren reiteiden arvosanoista kuuluvat tämän artikkelin laajuuden ulkopuolelle.Voit ottaa yhteyttä tekijään, jos haluat lisätietoja näistä aiheista.

Alla oleva taulukko on ohje, jonka määritetään, mihin arviointiin voidaan olla kelvollinen.

Hoe u uw kapiteinslicentie kunt krijgen - een stapsgewijze handleiding - My Boat Life (4)

Sea -aikakokemuksesi

Hoe u uw kapiteinslicentie kunt krijgen - een stapsgewijze handleiding - My Boat Life (5)Sisämaan reittireitille kaikki dokumentoitu meriaika on yleensä sisävesiväyillä.Vaikka sisävesi edellyttää teknisesti suuria järviä ja länsimaisia ​​jokia, näiden vesien palvelun ja tiedon alalla on lisävaatimuksia.

Rannikkoreittiä varten kaikki aika on ihanteellisella rannikkovesillä;Sinulla on kuitenkin mahdollisuus korvata jopa puolet vaadituista vähimmäisvaatimuksista 720 päivää sisävesien lähetyspalvelulla.Rannikkotieteelle purjehdusajan dokumentoimiseksi joka kerta, joka tarjoillaan 3 mailin rajan ulkopuolella, on tätä tarkoitusta varten.Joten jos tilat Karibialla tai miehistönä siirtyy offshore -kalastusmatkalle, tuo aika lasketaan.

Selvyyden vuoksi: meren aikaa ei lasketa, ellei sinulla ole aMiehistön työskentelevä jäsenmeripalvelun lomakkeessa mainitusta aluksesta.Toisin sanoen vain matkustajana oleminen ei riitä.

Asioiden ylläpitämiseksi hakijan on saatava laivan omistajan, johtajan tai kapteenin allekirjoitus meripalvelulomakkeen.Jos hakija omistaa tunnistetun aluksen, todiste omistusoikeudesta on lisättävä lomakkeeseen.Todiste voi olla myyntitiede, laivaasiakirja tai valtion rekisteröinti.

Istuinta aikaa ei lasketa, ellet kulutaAinakin 4 tuntia tietystä päivästä tiellä.Veneen aluksella laiturilla ja kansien pyyhkimistä ei lasketa.Tiellä oleva aika lasketaan riippumatta siitä, onko se tiellä vai ajautumisella.Ankkuria tai ankkuroituja ei ole laskettu.Kaikkien meripalvelumuotojen kerääminen ja järjestäminen voi olla ärsyttävää, etenkin sen jälkeen.Paras neuvo on, että vaikka ajattelet vain luvan saamista, pitää tyhjiä meripalvelumuotoja mukanasi, jotta laivaoperaattori voi allekirjoittaa tämän matkan lopussa.Huomaa: Lomakkeet eivät ole matkaa kohti, vaan alusta kohti.Tietyllä aluksella on tilaa dokumentoida enintään 5 vuoden meren aikaa.Tietoja on tilaa viiden vuoden ajan, koska lisenssisi on valmisjatke viiden vuoden välein.

Teknisesti yli 200 Grossotonin alukset tarvitsevat nyt palveluskirjeen työnantajalta tai laivan päälliköltä.Mutta kun hain alkuperäistä lupaa, lähetin aikani Chesapeake Lighthip -laitteella meripalvelukeskuksessa (CG-719S).Tämä lomake hyväksyttiin tähän ja jälleen, kun jatkoin ja pyysin päivitystä 200 tonniin.Olen ehkä saanut isoisän, joten uusien hakijoiden on vahvistettava henkilökohtainen tilanneKansallinen merikeskus.

Terveys ja lääketiede

Kapteeniksi olemiseksi on oltava hyvässä terveydessä ja oltava kohtuulliset fyysiset kyvyt.Lääketieteellinen muoto (CG-719K) on kattavin muoto, joka sinun on täytettävä.Se vaatii myös pätevän lääkärin allekirjoituksen.Toisin kuin FAA: n lentolisenssi, amerikkalaisen rannikkovartiosto ei tarvitse hyväksyä lääkäriä.Lääkäri on hyväksyttävä.

Omasta puolestani täytin niin suuren osan muodosta kuin se oli kohtuullista.Sitten faksasin lomakkeen ennen vuotuista lääketieteellistä tutkimusta, jotta lääkäri näki tarvittavan ja oli valmis allekirjoittamaan sen.Ainoa ylimääräinen, jonka lääkärin piti tehdä, oli suorittaa värin havainto ja vakionäkökoe seinäkortilla.Visiosi ei tarvitse olla täydellinen ilman laseja, mutta jos näin on, voit odottaa vaatimuksen olevan ajokorttia, jota korjaavat linssit on käytettävä ja että varaparin on oltava käytettävissä palvelun aikana.Jos lääketieteellinen lomake hyväksytään, saat erillisen lääketieteellisen lomakkeen, joka sinun on pidettävä kauppiaan merimiehen laillistamisen kanssa.Takaosassa on kurssi sen pitämiseksi ja kuljetustyöntekijöiden vaadittava tunnistuskortti (Tweeki).TwiC käsitellään alla.

Toinen lomake, tällä kertaa pätevä lääkäri, on sePiste -huumetesti viidellä paneelilla.Hakijan on toimitettava todistus huumetesteistä ilman, että pätevä lääkäri määrittelee.Muista myös, että aluksen aluksella työskentelemiseksi sinulla on oltava todiste osallistumisesta huumetesti -ohjelmaan riippumatta siitä, onko kyse ohjelmasta, jonka haluat osallistua yksilönä tai merenkulkutyönantajasi edellyttämää ohjelmaa.Sinulla on aina oltava tällainen todiste kanssasi, aivan kuten ajokortti ja lääketieteellinen lausunto.Yleensä kirjeen muodossa vahvistetaan, että noudatat sääntöjä ja että testi on läpäissyt 12 kuukauden kuluessa kirjepäivästä.

Rikollinen ja kansallinen turvallisuustausta

Heidän on aina ollut velvollisuus sopia aRikollinen tausta ja ajotietojen hallinta.Kuten voitte kuvitella, yhdellä näistä alueista epäsuotuisat havainnot vaikuttavat kielteisesti jonkun pyyntöön.

PerustamisessaSisustusministeriön turvallisuus(DHS), lisättiin vaatimus, että merimiehet, joilla on lupaTWIC -kortti.Itse asiassa jokaisella, joka työskentelee kuljetusalalla (ilma, rautatie, meri, kuorma -auto jne.), On velvollinen saamaan TWIC -kortti.Sinua tutkitaan mahdollisesta uhasta kansalliselle turvallisuudelle.Tämä johtuu siitä, että pätevänä kapteenina sinulla voi olla pääsy elintärkeisiin ja strategisiin meripalveluihin.

DHS myöntää TWIC -kortin liittovaltion sopimuspuolen kautta.Pyyntö on täyttää ja maksaa maksu.Sinun on myös näytettävä henkilökohtaisesti, jotta valokuvasi ja sormenjäljet ​​voidaan ottaa.Nämä biometriset tiedot tallennetaan TWIC -kortille ja suojattu käyttökoodilla.Sinun on lähetettävä kopio TWIC: stä luvashakemuksellasi;Siksi TWIC -prosessi on käynnistettävä vähintään neljä -kuusi viikkoa tai enemmän ennen lupohakemuksensa lähettämistä.

Kuva hakijasta on lisättävä hakemukseen erikseen.Tämä voi olla yksiAjokortti tai passikuva.Sen on oltava osavaltion tai liittohallituksen antama asiakirja.Toiset voidaan hyväksyä, mutta hakijan on vahvistettava tämä NMC: ssä ennen hakemuksen lähettämistä viivästysten estämiseksi.

Tieto

Hoe u uw kapiteinslicentie kunt krijgen - een stapsgewijze handleiding - My Boat Life (6)Hakijan on suoritettava testi, joka sisältää vähintään kolme tietoaluetta:

  • Navigointi
  • Kattaa yleisen tiedon
  • Liikennesäännöt

Deck General sisältää laajan valikoiman aiheita, mukaan lukien palo ja turvallisuus, terminologia ja lakit ja menettelyt.Tien säännöt kattavat tarkalleen mitä sanotaan.Muista, että vaikka haet sisämaahan tai lähellä rannikkolisenssiä, tien testin säännöt sisältävät kansainvälisten sääntöjen osia.Joten jos opiskelet, älä unohda perehtyä näihin yksityiskohtiin.Laivojen, äänisignaalien ja valojen ja -muotojen prioriteetissa on joitain variaatioita, jotka alusten näyttävät.

Jos pyydät maisterin lisenssiä, on lisätestialueita.Sama pätee, jos pyydät myös muistiinpanoa purjeista, apulaitteista tai vetämisestä kaupallista apua varten.Nettovaikutus on yleensä enemmän kysymyksiä.

Sinun pitäisiPisteet vähintään 70%Kaikilla alueilla lukuun ottamatta tien sääntöjä, joille sinulla on avähimmäispiste 90% menestyä.Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että sinun ei pidä unohtaa yli 3 kysymystä, jotka onnistuvat 90%: n lukulla.Navigointikysymyksiin sinun on työskenneltävä kortin kanssa sammuttaaksesi asennon, reitit jne.

Voit maksaa tenttipalkkiot rannikkovartioston suorittamien tenttien suorittamiseksi tai voit rekisteröidä minkä tahansa määrän hyväksyttyjen kapteenin kursseja.Saat todistuksen koulun valmistumisesta lähettämään hakemuksesi rannikkoalueiden WIT -kokeiden sijasta;Sinä kuitenkin suoritat tentit saman rannikkovartioston käyttämien kysymysluettelon kanssa.Jälkimmäisessä tapauksessa sinun ei tarvitse maksaa tenttimaksua, vaan tietysti kurssin lukukausimaksuja.

Hakemuksesi valmistuminen

Lupa -sovellus ei ole erilainen kuin monet muut.Se on oikeastaan ​​lyhyempi kuin aiemmin keskusteltu lääketieteellinen muoto.On kaksi asiaa, jotka on ilmoitettava sovelluksessa:

  • IV jakson 1 artiklaKuvaa, kuinka joku voidaan pyytää palvelemaan maan puolesta kansallisten hätätilanteiden aikoina.Esimerkki tästä oli massiivinen merikuljetus ensimmäisen Persianlahden sodan tukemiseksi 1980 -luvulla, operaatio Desert Storm.Tämä on vapaaehtoinen ylennys.On kuitenkin huomattava, että aavikon myrskyn pyydystämisen aikana tarvittiin enemmän merimiehiä kuin vastattiin.Erityisesti näinä aikoina on mahdollisuus, että tällainen kansallinen hätätilanne voi syntyä.
  • Toinen,IV jakson 5 artiklaSisältää valan, jonka hakijan on vannoa.Jos kirjaudut henkilökohtaisesti, rannikkovartioston henkilökunta vannoo sinut.Jos päätät lähettää pyyntösi postitse tai sähköisesti, sinun on todistettava, että olet ottanut kirjallisen valan oikein.Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että paikallishallinnon notaari tai virkamies, kuten kunnan sihteeri.

Kaikkien vaadittavien hakemus- ja tenttimaksujen maksaminen tapahtuu verkossa ennen hakemuksen jättämistä.Saat kuitin, joka sinun on lisättävä sovelluspakettiin.Kiinnitä erityistä huomiota eri korvauksiin ja varmista, että valitset kaikki korvaukset, mutta vain sovellettavat.Joka tapauksessa virhe viivästyy sovelluksesi käsittelyä.

Hakemuksesi lähettäminen

Kun pyydät alkuperäistä lisenssiä ja varsinkin jos aiotCoast Watch -kokeet, koko sovelluspaketin avulla sinun on henkilökohtaisesti esitettävä itsellesi aUSCG: n alueellinen tutkimuskeskus(Rec).Tarvitaan myös todiste henkilöllisyydestä valokuvan kanssa.

Yksi asia, joka tapahtuu, kun näytät henkilökohtaisesti, on se, että sytytät oikean käden ja vannot hakemuksen.Se oli minulle hyvin liikkuva hetki.Toimittamalla hakemuspaketti henkilökohtaisesti, voit myös kommunikoida suoraan henkilöstön kanssa, mikä voi olla erittäin arvokasta, jos hakemuspaketissasi on virheitä tai puutteita.

Jos et suorita rannikkovartiostutkimuksia ja pätevä virkamies vannoo sinut, voit lähettää pyyntösi postitse tai sähköisesti.Huomaa, että sähköisellä lähetyksellä on raja sähköpostiliitteen kooltaan.Hakemukseni ovat aina olleet suurempia kuin mitä rannikkovartioston postipalvelimet ovat hyväksyneet.

Odottaa lisenssisi

Rannikkovartiosto on toteuttanut erittäin hyvän järjestelmän pyynnön noudattamiseksi ja palautetta jokaisessa vaiheessa.Saat sähköposteja, kun sovellus käy läpi järjestelmän.Se on mahdollistajopa viikossajotta REC voi arvioida ja välittää sovelluksesiKansallinen merikeskus(NMC) Länsi -Virginiassa.Se oli kokemukseni New York City Rec: stä.Se voi olla vähemmän pienemmissä, vähemmän kiireisissä paikoissa.

Sinulla ei ole velvollisuutta käyttää lähintä REC: tä.Jos haluat lentää Havaijiin tai Alaskaan Baltimoreen ajamisen sijasta, voit tehdä sen.Hyvä ystäväni ajoi New Jerseystä Bostoniin jättämään hakemuksensa, koska hän kuuli, että käsittelyaika oli lyhyempi kuin New Yorkissa.

Heti kun NMC: llä on paketti, prosessi ei yleensä vie kauan.On erittäin todennäköistä, että saat 2 tai 3 sähköpostia päivässä, usein muutamassa minuutissa, kun hakemus käy läpi erilaisia ​​hyväksyntöjä.Ei ole mitään parempaa kuin tunne, joka sinulla on, kun saat viimeisen sähköpostin, jossa ilmoitetaan, että olet hyväksytty ja että tunnisteesi on tulostettu!

Alkuperäinen lisenssini ottiHieman yli kaksi viikkoaToimittamalla hakemukseni Battery Park -puistossa New Yorkissa MMC: n löytämiseen postilaatikostani.

Kun sinulla on ajokortti, katso se perusteellisesti.On mahdollista, että et ole välttämättä saanut pyynnön laajuutta ja luokitusta.Joskus vähennys on laillinen.Muina aikoina se voi johtua aitosta virheestä.Sekä alkuperäisinä että laajennuksissani oli rehellisiä puutteita.Sain vain 50 -tonne -luokituksen alkuperäisestä luvastani, kun olin hakenut 100 tonnia.Lähetin Sea Service -lomakkeen tukemaan 100 tonnin pyyntöä myöhemmin ja viikkoa myöhemmin sain hyväksyntätarran 100 tonnin luokittelusta.Samoin pyysin päivitystä 200 tonniin laajennukseni.Uudistamiseni hyväksyttiin 100 tonnia.Kun otin yhteyttä NMC: hen, he säätivät hyväksyntää ja osoittivat, että minut hyväksyttiin ottamaan vaadittu testi 200 -ton -päivitykselle.Joten viestini ei ole välttämättä hyväksyä toimitettua MMC: tä ikään kuin se olisi kiveä.

Lisää lähteitä kapteeni Robilta

Kapteeni, jolla on lupa, on minulle suuri ylpeyden lähde.Nautin työskentelystä asiakkaideni kanssa sekä muiden harjoittamisestakaupalliset mahdollisuudetKuten ylimääräisen kapteenin kurssit erilaisilla schoenereilla, vesitaksilla ja hinaajilla sekä kiertuevene- ja lauttakapteeni.Odotan innolla työskentelyä monien vuosien ajan ja nauttia vedestä.

Jos sinulla on yksiyksitellen kuuleminenSaadaksesi vastauksia tähän aiheeseen tai muihin purjehduskysymyksiin, voit ilmoittautua 30 minuutin videoyhdistykseen kanssani!

Hoe u uw kapiteinslicentie kunt krijgen - een stapsgewijze handleiding - My Boat Life (7)

Suositeltu lukeminen

Tässä on valikoima kirjoja, joita henkilökohtaisesti suosittelen seuraavana askeleena matkallasi tullaksesi päteväksi veneen kapteeniksi.

Hoe u uw kapiteinslicentie kunt krijgen - een stapsgewijze handleiding - My Boat Life (8)

Rekisteröidy viikoittaiseen sähköpostiin


Paljastus:Tämä sivusto voi sisältää linkkejä, jotka ovat sidoksissa yrityksiin, joille saamme korvausta.Amazonin osakkuusyrityksenä ansaitsemme myös tukikelpoisten ostojen kanssa.Täydellinen paljastamiskäytäntö.


Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tyson Zemlak

Last Updated: 14/12/2023

Views: 6348

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tyson Zemlak

Birthday: 1992-03-17

Address: Apt. 662 96191 Quigley Dam, Kubview, MA 42013

Phone: +441678032891

Job: Community-Services Orchestrator

Hobby: Coffee roasting, Calligraphy, Metalworking, Fashion, Vehicle restoration, Shopping, Photography

Introduction: My name is Tyson Zemlak, I am a excited, light, sparkling, super, open, fair, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.